Бюджетът трябва да се дисциплинира. Такова мнение изрази пред Нова телевизия Даниел

...
Бюджетът трябва да се дисциплинира. Такова мнение изрази пред Нова телевизия Даниел
Коментари Харесай

Митов: Асен Василев ни води натам, че трябва да вземем 45 млрд. лв дълг

Бюджетът би трябвало да се дисциплинира. Такова мнение изрази пред Нова телевизия Даниел Митов от ГЕРБ.
Прочетете още
„ Трябва да седнем с другите партии отговорно и да изправим това, което изпотрошиха. Тепърва предстоят диалози. Промяната ни върна на „ кота нула ” съобщи той.

За цените и инфлацията:

„ Не знам от кое място сътрудника Искрен Арабаджиев измисли, че сега България имала най-големия стопански растеж за последните 15 години. Делян Добрев и нашите финансисти си направиха труда да изчислят, че последните 22 държавни управления са взели 37 милиарда лева чист дълг. Логиката на Асен Василев ни води натам, че за идващите 3 години би трябвало да вземем 45 милиарда лева. Трябва да е ясно, че българският бюджет не може да бъде товарен с задължения по тази логичност, която заложи Василев. По този метод не може да се работи повече. Тепърва ще забележим в дебатите в Народното събрание, това не е елементарен диалог. Не може да се ползва сходна логичност – „ ще увелича, ще увелича, ще увелича ”. Защо стопираха строителството на автомагистралите, когато пристигна на власт държавното управление на Петков? Инфлацията се бори тъкмо с такива финансови разноски ”, посочи Митов.

Според него цената на горивото е била изкуствено повишена. „ Няколко пъти предлагахме мито върху вноса на съветски нефт. Това ще възстановява цените ”, разясни депутатът от ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР